Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık birini türbanlı görmek

Rüyada açık birini türbanlı görmek

Rüyada açık birini türbanlı görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, atılan adımların boşa çıkacağına, hasret gidereceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına tabir olunur.

Rüyada açık birini türbanlı gördüyseniz:

  • Zorlanmadan hoşlanmadığınızda sakin olun.

Rüyada türbanlı birini açık görmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada açık birini türbanlı görmek helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine işaret eder.

Rüyada mavi türban takmak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada türbana girmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, rızkında ve malından olacağına inanılır.

Rüyada türbanı açmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, beddua ve ah alacağına, arzuların gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada türbana girdiğini görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işarettir.

Rüyada siyah türban görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine delalet eder.

Rüyada türbanı çıkarmak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments