Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi sıva yapmak

Rüyada evi sıva yapmak

Rüyada evi sıva yapmak ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, rahat erileceğine, saygınlık kazanacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evi sıva yapmak gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkmalısınız.

Rüyada eve sıva yapmak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evi sıva yapmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev sıva yapmak başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev sıvası yapmak huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sıva yapmak helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada duvar sıvası yapmak iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına delalettir.

Rüyada çamurla sıva yapmak işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, aileye büyük bir ev alınacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına rivayet eder.

Rüyada çamurdan sıva yapmak kararlarına saygı duyulacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments