Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulaklarını deldirmek

Rüyada kulaklarını deldirmek

Rüyada kulaklarını deldirmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, pişmanlığa, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, zorlukların baş göstereceğine yorulur.

Rüyada kulaklarını deldirmek gördüyseniz:

  • Acelecilikten kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada kulağını deldirdiğini görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kulağını delmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi kulağını delmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulağı deldirmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada kulağını deldiğini görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, aile hayatının hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada kulak deldirmek arkasından gıybet edeceğine, işiyle nam salacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulak deldirip küpe takmak yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına rivayet eder.

Rüyada kulak delmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments