Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağı deldirmek

Rüyada kulağı deldirmek

Rüyada kulağı deldirmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulağı deldirmek gördüyseniz:

  • Size ait şeyleri korumalısınız.

Rüyada kulak deldiğini görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, insanlara yol göstereceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına delalettir.

Rüyada kulağı deldirmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulak deldirmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine delalet eder.

Rüyada kulağını deldiğini görmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, hedeflerini tutturacağına tabir olunur.

Rüyada kulağı delmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada kulağını delmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulağını deldirdiğini görmek adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, doyasıya hasret gidereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kulak deldirip küpe takmak yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments