Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük delikten geçmek

Rüyada küçük delikten geçmek

Rüyada küçük delikten geçmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, kurulu düzeni olacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, fesada bulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük delikten geçmek gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili veya özel yaşamınızı ilgilendiren konuları açmanız durumunda kapatmak çok zor olabilir.

Rüyada küçük bir delikten geçmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına delalet eder.

Rüyada küçük delikten geçmek yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına tabir olunur.

Rüyada dar bir delikten geçmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada duvar deliğinden geçmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada tuvalet deliğinden geçmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir delikten geçmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, endişe veren durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada delikten geçmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalettir.

Rüyada dar delikten geçmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments