Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir delikten geçmek

Rüyada bir delikten geçmek

Rüyada bir delikten geçmek işlerin artacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, yüksek bir makamı olacağına tabir olunur.

Rüyada bir delikten geçmek gördüyseniz:

  • Size tavsiyede bulunabilecek kişileri dinlemenizde veya direktifler vermek yerine, önerilerde bulunma yolunu seçmenizde fayda var.

Rüyada bir delikten geçmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada tuvalet deliğinden geçmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, ele geçen paranın daha da artacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına alamet eder.

Rüyada küçük delikten geçmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar delikten geçmek yaşama hevesinden olacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada duvar deliğinden geçmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada dar bir delikten geçmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, sermayesini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük bir delikten geçmek keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada delikten geçmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments