Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalet deliğinden geçmek

Rüyada tuvalet deliğinden geçmek

Rüyada tuvalet deliğinden geçmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, zafer elde edeceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, itibar göreceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına inanılır.

Rüyada tuvalet deliğinden geçmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda sular ısınıyor olabilir.

Rüyada tuvalet deliğinden geçmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada delikten geçmek güzel haberler alınacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, kazancın katbekat artacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar delikten geçmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir delikten geçmek hayallerin yarıda kalacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada küçük bir delikten geçmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, ruhani önderlik yapacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına inanılır.

Rüyada duvar deliğinden geçmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük delikten geçmek yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine delalet eder.

Rüyada dar bir delikten geçmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments