Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada delikten geçmek

Rüyada delikten geçmek

Rüyada delikten geçmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, sevindirici haberler alınacağına, azalacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, başarılarını ispat edeceğine delalettir.

Rüyada delikten geçmek gördüyseniz:

  • Tam olarak karar almadan, belli konularda karar vermek zorunda hissetmemenizde fayda var.

Rüyada duvar deliğinden geçmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük delikten geçmek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, işlerine yeni işler katacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada bir delikten geçmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalet deliğinden geçmek her daim Allah yolunda olacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine işarettir.

Rüyada dar bir delikten geçmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına işaret eder.

Rüyada dar delikten geçmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, hayırlı kararlar verileceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada küçük bir delikten geçmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada delikten geçmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments