Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuk çatlaması görmek

Rüyada topuk çatlaması görmek

Rüyada topuk çatlaması görmek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, riske atılacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, mallarının da hayırlı olacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine işaret eder.

Rüyada topuk çatlaması gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız bir kişiyle yaşadığınız veya yaşayabileceğiniz problemler huzurunuzu kaçırabilir.

Rüyada topuk çatlaması görmek hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine tabir olunur.

Rüyada çatlamış ayak topuğu görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatlamış topuk görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada yumurtanın çatlamasını görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, huzurunun bozulacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada cam çatlaması görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, hüsrana uğratacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatlamış nar görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine alamet eder.

Rüyada duvarları çatlamış ev görmek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada çatlamış bina görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments