Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatlamış ayak görmek

Rüyada çatlamış ayak görmek

Rüyada çatlamış ayak görmek stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatlamış ayak gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizin buna ihtiyacı var.

Rüyada çatlamış ayak görmek sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatlamış ayak topuğu görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına tabir olunur.

Rüyada çatlamış el görmek içinin hafifleyeceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada evi çatlamış görmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, büyük bir borcun altına gireceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatlamış yüzük görmek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatlamış çay bardağı görmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Rüyada çatlamış bina görmek küslüklerin biteceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, gönlünün ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatlamış cam bardak görmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments