Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatlak dudak görmek

Rüyada çatlak dudak görmek

Rüyada çatlak dudak görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, hüsrana uğrayacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine inanılır.

Rüyada çatlak dudak gördüyseniz:

  • Bazı işler sonuçlanabilir veya bazı işlerle ilgili haberler alabilirsiniz.

Rüyada çatlak dudak görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çatlak cam görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatlak ayak görmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına yorulur.

Rüyada evi çatlak görmek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına yorulur.

Rüyada doğum çatlağı görmek sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatlak balkon görmek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, maddi olarak zarar edileceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine alamet eder.

Rüyada karnında çatlak görmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına işaret eder.

Rüyada evin duvarında çatlak görmek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, insanlardan uzaklaşacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments