Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatlak balkon görmek

Rüyada çatlak balkon görmek

Rüyada çatlak balkon görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, kişinin şifa bulacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine alamet eder.

Rüyada çatlak balkon gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan gelen davetleri sürekli reddetmeyin.

Rüyada çatlak balkon görmek zor zamanların sona ereceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, işlerinin düzene gireceğine işarettir.

Rüyada çatlak cam bardak görmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada göbekte çatlak görmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına tabir olunur.

Rüyada doğum çatlağı görmek hastalıklarını yeneceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada deprem çatlağı görmek üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işaret eder.

Rüyada evde çatlaklar görmek hastalıktan şifa bulmaya, evini ve ailesini unutacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına inanılır.

Rüyada çatlak bilezik görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatlak gözlük görmek aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments