Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar altında kalmak

Rüyada duvar altında kalmak

Rüyada duvar altında kalmak işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, karalar bağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvar altında kalmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumları doğru yönetmelisiniz.

Rüyada duvarın altında kalmak geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıkılan duvarın altında kalmak kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine işarettir.

Rüyada duvar altında kalmak ailesini rahat şekilde yaşatacağına, hayat boyu çok sevileceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına alamet eder.

Rüyada duvar arasında kalmak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine yorulur.

Rüyada duvarlar arasında kalmak rahat bir hayat süreceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına inanılır.

Rüyada dört duvar arasında kalmak yanlış işlere girileceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvarda asılı kalmak durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına tabir olunur.

Rüyada duvardan altın çıkarmak başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments