Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar arasında kalmak

Rüyada duvar arasında kalmak

Rüyada duvar arasında kalmak gülmekten yana bolca nasipleneceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, umutlarının yarım kalmayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada duvar arasında kalmak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyleri veya yapılması gereken değişiklikleri yerine getirmek için biraz daha zaman gerekiyor.

Rüyada duvarlar arasında kalmak borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine işarettir.

Rüyada duvar arasında kalmak rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dört duvar arasında kalmak eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, şansının yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada duvarların arasından geçmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına yorulur.

Rüyada duvar arasına sıkışmak geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada iki duvar arasında sıkışmak kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada duvar arasından geçmek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, gülüp eğleneceğine alamet eder.

Rüyada iki duvar arasından geçmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments