Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarın altında kalmak

Rüyada duvarın altında kalmak

Rüyada duvarın altında kalmak sıkıntıların son bulacağına, satışların düşeceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvarın altında kalmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek veya belli bir amaç için çalışmak size iyi gelebilir.

Rüyada duvarın altında kalmak tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, kararlarına saygı duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıkılan duvarın altında kalmak işlerinin yolunda gideceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvar altında kalmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine rivayet eder.

Rüyada duvar arasında kalmak bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına delalettir.

Rüyada duvarlar arasında kalmak işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada dört duvar arasında kalmak yenisinin başlayacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvarda asılı kalmak iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına işarettir.

Rüyada duvarda altın görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, elinin darlığa düşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments