Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvardan altın çıkarmak

Rüyada duvardan altın çıkarmak

Rüyada duvardan altın çıkarmak şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada duvardan altın çıkarmak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi kaynaklarınıza, yeteneklerinize veya kapasitenize göre belli bir sayıda tutmanız gerekiyor.

Rüyada duvardan altın çıkarmak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvar altında kalmak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıkılan duvarın altında kalmak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvarın altında kalmak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına rivayet eder.

Rüyada duvarda altın görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada toprak altından para çıkarmak iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yerin altından altın çıkarmak sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada altın bilezik çıkarmak sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, eğleneceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments