Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarda asılı kalmak

Rüyada duvarda asılı kalmak

Rüyada duvarda asılı kalmak sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, takdir toplayacak işler yapacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına yorulur.

Rüyada duvarda asılı kalmak gördüyseniz:

  • Seyahatler veya bazı diyaloglar yeni fırsatlara neden olabilir.

Rüyada duvarda asılı kalmak sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada duvarda asılı fotoğraf görmek aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada duvarda asılı gelinlik görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, büyük bir mala sahip olacağına işarettir.

Rüyada duvarda asılı halı görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada duvara asılı fotoğraf görmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvarda asılı kuran görmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada duvarda asılı kuranı kerim görmek dünya malına kavuşulacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine işaret eder.

Rüyada duvara asılı halı görmek her gün daha fazla dolacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments