Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarlar arasında kalmak

Rüyada duvarlar arasında kalmak

Rüyada duvarlar arasında kalmak çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada duvarlar arasında kalmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı geliştirmeli, yaratıcılığınızı besleyen yerleri ziyaret etmelisiniz.

Rüyada dört duvar arasında kalmak hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada duvarlar arasında kalmak aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada duvar arasında kalmak bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalettir.

Rüyada duvar arasında sıkışmak bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki duvar arasında sıkışmak nifak sokanların cezalandırılacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki duvar arasından geçmek iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, bilgilerle donanacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvar arasına sıkışmak hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada duvarlar arasında sıkışmak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments