Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dört duvar arasında kalmak

Rüyada dört duvar arasında kalmak

Rüyada dört duvar arasında kalmak çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine inanılır.

Rüyada dört duvar arasında kalmak gördüyseniz:

  • Yarım kalmış işleri tamamlamakta, konuşmaktan çok uygulayarak ilerlemekte fayda var.

Rüyada duvarlar arasında kalmak hayat içinde çok rahat edeceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvar arasında kalmak atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine yorulur.

Rüyada dört duvar arasında kalmak malına gelecek zarara, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvarlar arasında sıkışmak mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada iki duvar arasından geçmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvar arasına sıkışmak borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına rivayet eder.

Rüyada duvar arasında sıkışmak atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, ortak işlere gireceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına rivayet eder.

Rüyada duvarların arasından geçmek hikmet sahibi olacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments