Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik ve duvak görmek

Rüyada gelinlik ve duvak görmek

Rüyada gelinlik ve duvak görmek böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, zorluklarının biteceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, büyük bir karar verileceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik ve duvak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz bazı sorunlara beklenmedik çözümler getirmenizi sağlayabilir.

Rüyada gelinlik giymek duvak takmak ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik giymek ve duvak takmak insan içine çıkmak istemeyeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada gelinlik ve duvak görmek umutsuzluk yaşanacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine yorulur.

Rüyada gelinlik ve kırmızı duvak görmek hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada siyah gelinlik beyaz duvak giymek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada gelinlik duvağı takmak herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun duvaklı gelinlik görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvaksız gelinlik görmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments