Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dut fidesi görmek

Rüyada dut fidesi görmek

Rüyada dut fidesi görmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dut fidesi gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumanız, içinizdeki bilgeden destek almanız gerekiyor.

Rüyada dut fidesi görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada fasulye fidesi görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına alamet eder.

Rüyada gül fidesi dikmek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Rüyada gül fidesi almak ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, borçlarının kapacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine işarettir.

Rüyada fide dikmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına yorulur.

Rüyada reyhan fidesi görmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada üzüm fidesi görmek hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada gül fidesi görmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, şansın yaver gideceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments