Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm fidesi görmek

Rüyada üzüm fidesi görmek

Rüyada üzüm fidesi görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, çok büyük zararlar edileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine işarettir.

Rüyada üzüm fidesi gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamalarla uğraşmak yerine onları kendi hallerine bırakıp, kendinizle ilgilenmelisiniz.

Rüyada üzüm fidesi görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzüm fidesi dikmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çilek fidesi dikmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, iyi halinin kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada fasulye fidesi görmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına rivayet eder.

Rüyada çiçek fidesi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil fide görmek onunla yaşamını birleştireceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada soğan fidesi görmek yeni alanlara yöneleceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kiraz fidesi dikmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments