Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fasulye fidesi görmek

Rüyada fasulye fidesi görmek

Rüyada fasulye fidesi görmek hayatının ve planlarının bozulacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, rahat bir hayat sürüleceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına delalettir.

Rüyada fasulye fidesi gördüyseniz:

  • Sizi mutlu edecek yeni fikirlere açık olmalısınız.

Rüyada yeşil fasulye fidesi görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye alamet etmektedir.

Rüyada fasulye fidesi dikmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına yorulur.

Rüyada fasulye fidesi görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprağa fide dikmek beden sağlığının zarar göreceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına alamet eder.

Rüyada tütün fidesi dikmek durumun değişmesine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeytin fidesi dikmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada saksıda fide görmek gelirini ve rızkını kaybedeceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm fidesi dikmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments