Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül fidesi almak

Rüyada gül fidesi almak

Rüyada gül fidesi almak içinin rahatlayacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, ona kol kanat gereceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, rahat edileceğine inanılır.

Rüyada gül fidesi almak gördüyseniz:

  • İşleri yapma biçiminizdeki bir değişiklik saygı görmenizi veya desteklenmenizi sağlayabilir.

Rüyada gül fidesi dikmek ele güne muhtaç olacağına, kazancının helal para olacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine delalettir.

Rüyada gül fidesi almak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gül fidesi görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada meşe fidesi görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına alamet eder.

Rüyada iğde fidesi görmek dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine işarettir.

Rüyada saksıda fide görmek büyük atılımlar yapılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil biber fidesi görmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçek fidesi almak uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments