Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül fidesi görmek

Rüyada gül fidesi görmek

Rüyada gül fidesi görmek onunla güzel bir ilişki kuracağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, büyük kazançlar sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gül fidesi gördüyseniz:

  • Salt duygularla hareket etmekten kaçının.

Rüyada gül fidesi dikmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, yanlış adımlar atacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gül fidesi görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, büyük paralar kazanılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine delalettir.

Rüyada gül fidesi almak Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, kötü duygularını yeneceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada toprağa fide dikmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına alamet eder.

Rüyada ağaç fidesi almak rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada çiçek fidesi görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, mutlu olacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına delalettir.

Rüyada kabak fidesi dikmek hataların düzeltileceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine tabir olunur.

Rüyada meşe fidesi görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments