Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reyhan fidesi görmek

Rüyada reyhan fidesi görmek

Rüyada reyhan fidesi görmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada reyhan fidesi gördüyseniz:

  • Atlanan detaylar sorun olabilir.

Rüyada reyhan fidesi görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, namaz kılacağına yorulmaktadır.

Rüyada reyhan dikmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına yorulur.

Rüyada reyhan tarlası görmek arabasını ve toprağının olacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, sürekli yerinde sayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada reyhan tohumu görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada reyhan çiçeği görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada reyhan ekmek kazancını doğru şekilde kullanacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına alamet eder.

Rüyada kurutulmuş reyhan görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını delalet eder.

Rüyada reyhan ektiğini görmek büyük atılımlar yapacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments