Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fide dikmek

Rüyada fide dikmek

Rüyada fide dikmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, kötü günlerinin biteceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada fide dikmek gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapabilir, yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada tütün fidesi dikmek onu doyasıya yaşayacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fide dikmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada nar fidesi dikmek o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Rüyada elma fidesi dikmek üzüleceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada kiraz fidesi dikmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, hayatının iplerini eline alacağına delalettir.

Rüyada domates fidesi dikmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına işarettir.

Rüyada fasulye fidesi dikmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil biber fidesi dikmek harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments