Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dut ağacı sulamak

Rüyada dut ağacı sulamak

Rüyada dut ağacı sulamak yeni bir işe girileceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dut ağacı sulamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda rahatlamanıza neden olacaksa gerekli adımları atmanız gerekiyor.

Rüyada dut ağacı sulamak küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, anne babaya müjde verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan dut yediğini görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına yorulur.

Rüyada ağaçtan dut koparıp yemek korkularının üzerine gideceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına rivayet eder.

Rüyada dut ağacına tırmanmak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçta dut görmek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, hayırlı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada dut ve dut ağacı görmek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan dut yemek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada dut ağacına çıktığını görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments