Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dut ve dut ağacı görmek

Rüyada dut ve dut ağacı görmek

Rüyada dut ve dut ağacı görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada dut ve dut ağacı gördüyseniz:

  • Endişelenmemenizde fayda var.

Rüyada dut ağacından düşmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, kötü durumlara düşürüleceğine delalet eder.

Rüyada dut ağacı görmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine işarettir.

Rüyada dut ağacı silkelemek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, zor zamanların biteceğine, barış için adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağacından dut yemek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan beyaz dut toplamak hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada dut ağacına tırmanmak ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına işaret eder.

Rüyada ağacında dut görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dut ağacına çıkıp dut yemek kişinin her işi severek yapacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments