Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dut ağacına çıktığını görmek

Rüyada dut ağacına çıktığını görmek

Rüyada dut ağacına çıktığını görmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, yardımda bulunacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize rivayet etmektedir.

Rüyada dut ağacına çıktığını gördüyseniz:

  • Rehber veya sözcü kullanmak pratik görünse de, kendi kendinizin avukatı olmanız daha fazla işe yarayabilir.

Rüyada dut ağacına çıktığını görmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dut ağaç dikmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde dut ağacı görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, iş yaşantısında hırslanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru dut ağacı görmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, malının da eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş dut ağacı görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada dut ağaca çıkmak hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına tabir olunur.

Rüyada dut ağacı görmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada dut ağacına tırmanmak iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments