Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan dut yediğini görmek

Rüyada ağaçtan dut yediğini görmek

Rüyada ağaçtan dut yediğini görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına inanılır.

Rüyada ağaçtan dut yediğini gördüyseniz:

  • Engeller veya bekleme zorunluluğu sıkıcı olabilir.

Rüyada ağaçtan dut yediğini görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada siyah dut yediğini görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına delalettir.

Rüyada ölüye dut yedirmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine dut yedirmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kuru dut yediğini görmek eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada dut yedirdiğini görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına delalettir.

Rüyada dut yediğini görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine inanılır.

Rüyada beyaz dut yediğini görmek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments