Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dut ağacına tırmanmak

Rüyada dut ağacına tırmanmak

Rüyada dut ağacına tırmanmak ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, ferah bir eve geçileceğine, iyi geçiminin de bozulacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Rüyada dut ağacına tırmanmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimsenin gönlünü almanız gerekebilir.

Rüyada dut ağacına tırmanmak maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dut ağacı ekmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine yorulur.

Rüyada dut ağacı silkelemek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada ağaçta dut yemek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dut ağacına çıktığını görmek maddi kayba uğrayacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş dut ağacı görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine işarettir.

Rüyada dut ağacını görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine işarettir.

Rüyada dut ağacının kesildiğini görmek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, yüceltileceği sözler duyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments