Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta dut görmek

Rüyada ağaçta dut görmek

Rüyada ağaçta dut görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada ağaçta dut gördüyseniz:

  • Kendinizi aldatma meylindesiniz.

Rüyada dut ve dut ağacı görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere yorulur.

Rüyada dut ağacına çıkıp dut yemek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, ticaret ehli kişi olacağına, parasal anlamda rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan dut yemek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına delalettir.

Rüyada dut ağacından düşmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş dut ağacı görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına tabir olunur.

Rüyada yeşil dut ağacı görmek çok hayır duası alacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada dut ağacı silkelemek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada dut ağacı görmek kazancın helal şekilde artırılacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments