Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan dut koparıp yemek

Rüyada ağaçtan dut koparıp yemek

Rüyada ağaçtan dut koparıp yemek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan dut koparıp yemek gördüyseniz:

  • Yaşam koşullarınızı iyileştirmenin yollarını bulmalısınız.

Rüyada ağaçtan dut koparıp yemek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, günden güne kazancının artacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan beyaz dut yemek kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine yorulur.

Rüyada ağacından dut yemek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine rivayet eder.

Rüyada dut ağacına çıkıp dut yemek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, büyük başarıla kazanacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına delalet eder.

Rüyada ağaçtan dut yemek aile bireylerinin çok üzüleceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, risk almaktan özenle kaçınacağına delalettir.

Rüyada ağaçta dut yemek zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, rızkın kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada dut ağacına çıkmak kalp kıracağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan dut görmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, problemlerini çözeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments