Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halı silkelemek

Rüyada halı silkelemek

Rüyada halı silkelemek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada halı silkelemek gördüyseniz:

  • Sizi mutlu edecek yeni fikirlere açık olmalısınız.

Rüyada halı silkelemek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birinin halı silkelediğini görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada balkondan halı silkelemek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada tozlu halı silkelemek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına yorulur.

Rüyada soba borusu silkelemek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, refah düzeyinin düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada toz silkelemek iyi huylar edineceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada paspas silkelemek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada erik silkelemek kazancının artacağına,, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments