Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin halı silkelediğini görmek

Rüyada birinin halı silkelediğini görmek

Rüyada birinin halı silkelediğini görmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, eline para geçeceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin halı silkelediğini gördüyseniz:

  • Çözülmesi gereken sorunlar, aklınızdaki soru işaretleri, bitirilememişişler derken, kendinizi bir miktar huzursuz hissedebilirsiniz.

Rüyada birinin halı silkelediğini görmek maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına alamet eder.

Rüyada halı silkelemek Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tozlu halı silkelemek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada balkondan halı silkelemek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, gözyaşının kuruyacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada un silkelemek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada çarşaf silkelemek sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, kafasının boşalacağına delalettir.

Rüyada dut ağacı silkelemek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine yorulmaktadır.

Rüyada yün silkelemek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments