Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç silkelemek

Rüyada ağaç silkelemek

Rüyada ağaç silkelemek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına inanılır.

Rüyada ağaç silkelemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, önceliklerinizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren güç kaybı yaşayan konulara çeki düzen verilmesi gerekiyor.

Rüyada dut ağacı silkelemek işini en iyi şekilde yapacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada elma ağacı silkelemek beklentilerin hızla gerçek olacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına işaret eder.

Rüyada ağaç silkelemek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine delalettir.

Rüyada karınca silkelemek önemli atılımlar yapacağına, yıpranacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine yorulur.

Rüyada zeytin silkelemek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada tozlu halı silkelemek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına rivayet eder.

Rüyada kilim silkelemek bir sebeple çok üzüleceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada yün silkelemek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, sevdiği insanların olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments