Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ceviz silkelemek

Rüyada ceviz silkelemek

Rüyada ceviz silkelemek bazı tartışmaların ortasında kalacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada ceviz silkelemek gördüyseniz:

  • Ama, siz yaratıcı gruplara katılımda bulunmak isteyebilir, seminer, kurs, mesleki ziyaret, konferans türü aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Rüyada ceviz silkelemek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına tabir olunur.

Rüyada elma silkelemek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, evdeki nimetin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada çamaşır silkelemek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayısı silkelemek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çarşaf silkelemek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına inanılır.

Rüyada soba silkelemek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına tabir olunur.

Rüyada sofra bezi silkelemek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına inanılır.

Rüyada paspas silkelemek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments