Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşıyormuş gibi hissetmek

Rüyada yaşıyormuş gibi hissetmek

Rüyada yaşıyormuş gibi hissetmek maceralara atılacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, maddi olarak güç kazanacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine yorulur.

Rüyada yaşıyormuş gibi hissetmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızı ilgilendiren sorunlar çözülmeyi bekliyor.

Rüyada yaşıyormuş gibi hissetmek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, kazancını arttıracağına tabir olunur.

Rüyada düşüyormuş gibi hissetmek yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına alamet eder.

Rüyada kendini erkek gibi hissetmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gerçek gibi hissetmek ekmeğinin artacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gibi hissetmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına işarettir.

Rüyada bebeği hissetmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, hastalığın biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada korktuğunu hissetmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına alamet eder.

Rüyada sırtında acı hissetmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments