Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gerçek gibi hissetmek

Rüyada gerçek gibi hissetmek

Rüyada gerçek gibi hissetmek aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, hayırlı haberler duyacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gerçek gibi hissetmek gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla bağlantılı konular ön plana çıkıyor.

Rüyada gerçek gibi hissetmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gerçekleri görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, sevdiğini söyleyeceğine delalettir.

Rüyada dileğinin gerçek olduğunu görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gerçek ağlamak beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada gerçek kalp görmek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada gerçek çiçek görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada hayalinin gerçekleşmesini görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine alamet eder.

Rüyada gördüğünü gerçek hayatta yaşamak onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments