Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gibi hissetmek

Rüyada gibi hissetmek

Rüyada gibi hissetmek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına işaret eder.

Rüyada gibi hissetmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızı canlandırabilecek planlar size iyi gelebilir.

Rüyada gibi hissetmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada gerçek gibi hissetmek eğlence ve renk geleceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına inanılır.

Rüyada kendini erkek gibi hissetmek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşüyormuş gibi hissetmek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, nazara geleceğine, ticaretinin açılacağına delalettir.

Rüyada yaşıyormuş gibi hissetmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına delalet eder.

Rüyada el hissetmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine rivayet eder.

Rüyada yalnız kaldığını hissetmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada diş ağrısını hissetmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments