Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düştüğünü hissetmek

Rüyada düştüğünü hissetmek

Rüyada düştüğünü hissetmek geçmişin kötü izlerinin silineceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine işarettir.

Rüyada düştüğünü hissetmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda çok fazla şey oluyor.

Rüyada düştüğünü hissetmek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, karın artacağına rivayet eder.

Rüyada düşüyormuş gibi hissetmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, ailesini kaybedeceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada boşluğa düştüğünü hissetmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına delalettir.

Rüyada evli olduğunu hissetmek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüm acısını hissetmek ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada korkuyu hissetmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına inanılır.

Rüyada üç harflileri hissetmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada üç harflilerin varlığını hissetmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments