Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duştan çıkmak

Rüyada duştan çıkmak

Rüyada duştan çıkmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, işinde zarar edeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada duştan çıkmak gördüyseniz:

  • Hertür aksilik olabilir.

Rüyada duştan çıkmak pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını duşta görmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına rivayet eder.

Rüyada birini duş alırken görmek kazancın düşeceğine, bununla yüceleceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine alamet eder.

Rüyada duş almak endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada duşa girdiğini görmek işsiz kalmaya, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına delalettir.

Rüyada arabada duş almak sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalette duş almak parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada duş başlığı görmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments