Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını duşta görmek

Rüyada arkadaşını duşta görmek

Rüyada arkadaşını duşta görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını duşta gördüyseniz:

  • Gelişmeler belli başlı olayların nedenlerini veya meydana gelme sebeplerini anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada arkadaşını duş alırken görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını duşta görmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, duygularının karşılıklı olacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine işaret eder.

Rüyada sıcak suyla duş almak maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada bayanla duş almak helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada balkonda duş almak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çabalarının boşa çıkacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada duş aldığını görmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada eşinin duş aldığını görmek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin duş aldığını görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments