Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette duş almak

Rüyada tuvalette duş almak

Rüyada tuvalette duş almak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, huzursuz olacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalette duş almak gördüyseniz:

  • Evlilik ya da aşk ilişkileriniz zayıf durumdadır.

Rüyada tuvalette duş almak eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına işaret eder.

Rüyada duş almak yıkanmak zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, yurtdışına gidileceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine tabir olunur.

Rüyada elbiseyle duş almak hayır getirecek bir yola girileceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin duş aldığını görmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine delalet eder.

Rüyada duş yaptırmak hasret çekenlerin kavuşacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına yorulur.

Rüyada duştan çıkan birini görmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, koyu muhabbette kalacağına delalettir.

Rüyada duş jeli görmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada duş görmek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments