Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duşa girdiğini görmek

Rüyada duşa girdiğini görmek

Rüyada duşa girdiğini görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine işaret eder.

Rüyada duşa girdiğini gördüyseniz:

  • Kafanızda size heyecan veren planlar, projeler veya amaçlarınız var.

Rüyada duşa girdiğini görmek çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına tabir olunur.

Rüyada birisiyle duş almak arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada duş aldığını görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine delalettir.

Rüyada arabada duş almak bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada duştan çıkmak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, mutluluğunun büyüyeceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına tabir olunur.

Rüyada duş yapan birini görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını duşta görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, imkânlarının azalacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkonda duş almak içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments