Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duş almak

Rüyada duş almak

Rüyada duş almak yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada duş almak gördüyseniz:

  • Evinizle veya ailenizle ilgili konulara hassasiyetle yaklaşmalısınız.

Rüyada başka birinin duş aldığını görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yanlış adımlar atacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada kalabalıkta duş almak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada erkekle duş almak işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine delalettir.

Rüyada duş görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıcak suyla duş almak yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada bayanla duş almak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine inanılır.

Rüyada arabada duş almak ticaretinin açılacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada biriyle duş almak bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments