Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabada duş almak

Rüyada arabada duş almak

Rüyada arabada duş almak kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine delalet eder.

Rüyada arabada duş almak gördüyseniz:

  • Unutmayın ki, söylenen sözler her zaman arkalarında derin manalar barındırmazlar.

Rüyada arabada duş almak yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada duşta yıkanmak teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkonda duş almak maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, büyük emekler vereceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada sıcak suyla duş almak yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evinde duşa girmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada duş yeri görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasıyla duş almak geçirilen zor günlerin unutulacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada birini duş alırken görmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments