Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini duş alırken görmek

Rüyada birini duş alırken görmek

Rüyada birini duş alırken görmek ruhsal olarak zarara uğranacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına delalet eder.

Rüyada birini duş alırken gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince büyük düşünmelisiniz.

Rüyada birini duş alırken görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını duş alırken görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına rivayet eder.

Rüyada kendini duş alırken görmek işlerinin bir anda bozulacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin duş aldığını görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını duşta görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Rüyada kıyafetlerle duş almak nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada duş almak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada duş yapan kadın görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments