Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmeden uyanmak

Rüyada düşmeden uyanmak

Rüyada düşmeden uyanmak büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, hasretlerin biteceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, prestij kaybı yaşanacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada düşmeden uyanmak gördüyseniz:

  • Partnerinizle ilgili değişiklikler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada tam düşerken uyanmak bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, huzurunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşerken uyanmak ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan düşerken uyanmak bunun da kendisi için hayırlı olacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşer gibi olup uyanmak herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına işarettir.

Rüyada boşluğa düşüp uyanmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerden düşerken uyanmak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, yeni yatırımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada düşüp uyanmak hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten düşüp uyanmak kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments